top of page

Solutii control acces
Hotelier & Airbnb

Wireless online

IOS, Android, Web-based & open platform

Sistemul hotelier este conceput pentru a putea automatiza orice unitate de cazare, atât hoteluri mari cât şi inchirierile în regim hotelier. Dupa rezervarea prin AIRBNB, BOOKING, EXPEDIA etc, se generează automat cheia virtuală de acces valabilă conform cazării. Datorită accesului cu orar (pe bază de cod, card sau telefon), recepţia devine doar o opţiune. Usile pot fi deschise de la distanta prin intermediul internetului. Istoric de accesări şi management complet ONLINE de la distanţă din app IOS şi Android sau PC. Sistemul poate fi gestionat de catre mai multi administratori. Sistem OPEN PLATFORM - integrare si automatizare cu PMS, self service KIOSK, smart hotel.

Card offline

software gestiune hoteliera

Control acces hotelier cu card RF de proximitate. Valabilitatea si destinatia acestuia este specificata la receptie. Nu necesita conectare la PC si functioneaza pe baza de baterii cu o viabilitate de minim 1 an. Pot fi montate pe usile deja existente de catre non-profesionisti. Se poate creea un sistem complex care include incuietori de vestiar, acces cladire, parcare, lift etc. Software usor de utlizat si intuitiv, utilizabil pe diferite nivele de acces. Se pot cripta carduri cu functii speciale: master, floor, building, cleaner, libera trecere etc. Se pot efectua rezervari, schimb de camera, cazare grupuri etc. Toate operatiile se salveaza si rapoartele se exporta in EXCEL.

Upgrade

IOS, Android, Web-based & open platform

Fie ca esti client ROMDAF sau nu, ai posibilitatea de a-ti updata sistemul existent cu unul smart. Te poti automatiza astfel incat lucreaza tehnologia pentru tine. Clientii tai o sa  aprecieze accesul cu telefonul, cardul sau codul. Clientii tai apreciaza efortul depus pentru a putea convietui impreuna cu noul CORONAVIRUS

Accesorii

eficienta energetica