Sisteme control acces hotelier s rezidential

CASE INTELIGENTE

Sistemul casa inteligenta iti ofera posibilitatea sa interactionezi cu casa, sa ai controlul total de oriunde, oricand si sa te astepte asa cum ti-ai dorit

Stiai ca sistemul casa inteligenta ofera o securitate sporita si eficienta energetica ?

case inteligente

SISTEMUL ZigBee

 
​​CENTRU DE COMANDA
 

Sistemul wireless ZigBee permite controlul de la distanta, de pe un dispozitiv IOS, Android sau PC, asupra aproape oricarui element electronic din casa sau dn curte. Gateway este centrala de control asupra dispozitivelor wireless ZigBee aflate in retea si comandate direct de pe telefon sau tableta. Centralele wireless Gateway pot fi conectate la internet prin cablu LAN, WiFi sau chiar 3G. Unele Gateway pot fi si router wireless. Practic, smart gateway conecteaza dispozitivele Zigbee cu telefonul sau tableta IOS & Android. 

 
​​ILUMINARE
 

Iluminatul intr-o casa este extrem de important, atat pentru confort cat si pentru economie. Luminile vor fi actionate de catre senzorii din casa sau curte doar atunci cand este necesar sau programat in functie sezon, zile sau ore. Se poate creea o ambianta mai placuta prin schimbul de culori in functie de scenariile alese sau creeate. Luminile pot fi comandate direct de pe telefon sau tableta. 

 
​​APLICABILITATE
 

Dispozitivele electrice pot fi comandate si programate conform scenariilor de la distanta direct de pe telefon IOS sau Android prin intermediul prizelor wireless ZigBee. Pot fi actionate draperiile verticale sau orizontale. Bariera poate fi deschisa de pe telefon si toate dispozitivele controlate cu telecomanda IR pot fi centralizate si comandate de pe telefon. 

 
​​SECURITATE
 

Senzorii wireless ZigBee sunt multifunctionali, reusind sa controleze mai multe dispozitive deodata: temperatura si umiditatea camerei, lumina, alarma, sa trimita notificare sau sa ia automat o decizie. Senzorii magnetici de la usa sau geam trimit notificare la fiecare deschidere si pot lua o decizie automat. Sistemul poate fi completat cu detectori de gaz, fum apa, iala electronica.

 
​​MONITORIZARE
 

ZigBee Cloud Camera se conecteaza direct la WiFi. Beneficiaza de senzor de miscare si trimite notificare video direct pe telefon si inregistreaza pe SD Card de maxim 32 GB. Permite monitorizarea video si comunicare audio direct de pe IOS, Android, PC. Se conecteaza la casa inteligenta ZigBee si are rol de Gateway.

 
​​MEDIU
 

Sistemul wireless ZigBee ofera posibilitatea de monitorizare a mediului inconjurator si ajustarea acestuia printr-o multitudine de senzori: de fum, dioxid de carbon, praf, lumina, temperatura si umiditate, multifunctionali. Toti acesti senzori au au scopul de a imbunatatii calitatea vietii si a mediului. 

CONTACT US

 ​​Str. Donath, nr. 180, Cluj-Napoca, 400331, Romania

contact@romdaf.com

+40 732 438 211 

+40 743 319 838 

  • Romdaf Facebook

​​​​Copyright © 2016 by Romdaf. All rights reserved